Adventure Life

From the Blog

tabara_1

28 iunie – 4 iulie – Plaiul Foii – Tabara de aventura si public speaking

Vrei ca copilul tau sa invete ce sa faca in situatii nepravazute sa-si dezvolte aptitudinile de a vorbi in public si de a nu-i fi teama de de examenele orale?

Trimite-l cu noi in tabara!

Locatia: Plaiul Foii, Piatra Craiului
Specific: tabara de  aventura si public speaking

Perioada:   28 iunie – 4 iulie 2015

Tabara noastra este singura tabara de aventura in care copiii invata cum sa isi controleze emotiile si sa se adapteze mai bine la situatiile de viata cu care se confrunta, fiind mult mai mult decat o simpla tabara de vara! Este conbinatia perfecta intre o tabara de cercetasi, de aventura si de dezvoltare personala.

Programul a fost special conceput de specialisti in psihologia copilului/adolescentului, instructori de alpinism , supravietuire, ghizi montani si salvamontisti.  Avem experienta in lucrul cu copiii de peste 10 ani.

Activitati:

 •     Atelier de public speaking: controlul emotiilor cand vorbim in public, pregatirea si prezentarea unei sustineri orale, ce facem cand gresim,         cum invingem teama de a gresi si rusinea ca ceilalti vor rade de noi.
 •     escalada
 •     rapel
 •     tir cu arcul si airsoft
 •     drumetii pe trasee marcate
 •     foc de tabara
 •     seara festiva si proiectia fotografiilor si filmuletelor din timpul taberei
 •     jocuri si concursuri  indoor si outdoor  care urmaresc dezvoltarea abilitatilor sociale si emotionale (controlul emotiilor, relatiile cu ceilalti, invingerea temerilor si a furiei)

La sfarsitul taberei copilul dv va sti:

 •     Cum sa isi controleze emotiile cand vorbeste in public
 •     Cum sa se pregateasca pentru a vorbi in public
 •     Ce sa faca cand greseste
 •     Cum sa isi invinga teama de a gresi
 •     Cum sa nu ii fie teama de reactia celorlalti
 •     Ce sa faca sa aiba incredere in propriile forte

ATENŢIE: programul este adaptat la vârstele copiilor

Descriere locatie:
Pensiunea 7Crai ofera servicii complete (casa si 3 mese pe zi) la standarde de 4 margarete. Fiecare camera are grup sanitar propriu, sala de mese este foarte mare si primitoare. Cabana beneficiaza de o bucatarie foarte moderna, iar Doamna Maria este o bucatareasa cu peste 40 de ani de experienta.

Plaiu Foii – Zona turistica veche, este situata in inima muntilor Piatra Craiului oferind privelisti extraordinare spre abruptul vestic al muntelui. Face legatura intre masivul Fagaras si Piatra Craiului prin muntele Tamasul. Traseele usor de parcurs ofer privelisti de neuitat spre cele trei masive importante ale Romaniei: Piatra Craiului, Iezer-Papusa si Fagaras.

Cazarea:   Pensiunea Complex 7Crai
Nr. total de locuri: 40 / serie

Tabara este organizata pentru un grup minim de 20 copii, maxim 40 copii. Supravegherea in tabara va fi permanenta si vor beneficia de toata grija si atentia noastra pe tot parcursul zilei. Va fi un supraveghetor la 5 copii.

Scopul taberei este acela de a dezvolta abilitati sociale si emotionale la copii (sa invete sa isi controleze emotiile si sa relationeze mai bine cu cei din jur si in situatii nefamiliare) cat si autodepasirea de sine, acumularea de cunostinte si experiente in natura in maxima siguranta.

Pret tabara:         1650 lei

 Pretul include:

 •     cazare si masa (3 mese principale si 2 gustari)
 •     transportul cu trenul sau autocarul  (pentru un grup de minim 10 copii din aceasi localitate)
 •     echipamente pentru desen, muzica, alpinism, tir cu arcul, supravietuire, medalii, diplome, cadouri, etc..
 •     personal specializat: animatori, monitori, instructori, psihologi
 •     activitatile prevazute mai sus (supravietuire, catarare, concursuri, activitati outdooar si indoor, etc..)
 •     CD-ul cu poze/filme din tabara

Transportul din Bucuresti pana la destinatie si retur este inclus in tarfiul taberei si se va face cu trenul IR de la CFR in conditii de maxima siguranta. Copii vor fi insotiti de 3 instructori pana la destinatie. Vor avea posibilitatea sa interactioneze sis a se cunoasca intre ei. Deasemenea accesul la toaleta este permanent, lucru important pentru copii la un drum de trei ore. Drumul de la Gara Brasov pana in Plaiul Foii va fi asigurat cu microbuze sau autocar. Bagajele copiilor si bicicletele vor fi preluate din Gara de Nord din Bucuresti de catre o masina care le va transporta pana in Plaiul Foii la pensiunea 7Crai.

 Rezervare:
Locurile sunt limitate. Va rugam sa rezervati din timp!
Pentru a participa in tabara, copiii au nevoie de adeverinta de la medicul de familie.
Acceptam sa lucram cu copii cu probleme emotionale si comportamentale.
Pentru rezervarea FERMA a locurilor in tabara se plateste un avans de 500 de lei. Restul sumei se achita cu maxim 3 zile inainte de inceperea taberei.
Pentru rezervare trimiteti completati formularul de mai jos. Ulterior veti primi un formular de inscriere pe care il veti completa si returna via email impreuna cu dovada de plata a avansului pretului taberei.

Contact
contact@adventurelife.ro
tel: 0772 171 485

Have your say