Adventure Life

City Quest

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—-de la 10 la 300+ pers

 

City Quest


Programul vizeaza implicarea activa si colaborarea intr-un cadru distractiv al membrilor echipei.    

1352905720_cd4f6f58bda9dae96060e3b503409d616738_b 49486286 f1tzb

 

 

 

.

 

 

Descriere

Ai alergat vreodata in oras distrandu-te ? Ai alergat vreodata in oras pentru ca te jucai si nu pentru ca erai grabit, pierdeai autobusul sau ajungeai tarziu la serviciu ? Programul City Quest te ajuta sa iti motivezi echipa, sa-i pui in situatia de a invata sa lucreze impreuna, intr-un mod atractiv.

City Quest-ul este o proba in care participantii trebuie sa se intreaca ajungand in diverse puncte ale orasului folosind bicicleta, mijloace de mers in comun, in timp ce rezolva diverse sarcini, si trec peste diverse probe.

Unele sarcini necesita diferite abilitati care presupun un bun management al resurselor fizice, psihice si intelectuale ale echipei. Fiecare echipa primeste o camera de filmat care va fi folosita pe durata cursei si la sfarsit se va crea un colaj foto si video al evenimentului.
City Quest-ul este un program flexibil care poate fi adaptat la marimea si cerintele echipei dumneavoastra. Puteti alege dintr-o lista de activitati, sarcini si locatii care se potrivesc cel mai bine obiectivelor dumneavoastra.

Hai, alearga, distreaza-te, consolideaza-ti echipa, descopera orasul si, cel mai frumos, bucura-te de clipe frumoase impreuna cu ceilalti!

Ce abilitati isi dezvolta echipa

  •  Spirit de echipa
  •  Competitie
  •  Creativitate
  •  Crearea de relatii

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 zi
Participanti: 10 – 300 +
Locatie: outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare