Adventure Life

Construieste un pod peste prapastie

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 -1 zi  —Indoor/Outdoor—-Romana/Engleza—-de la 10 la 100+ pers

 

Construieste un pod peste prapastie


IMG_7329

Descriere

Da, aceasta prapastie exista intre clienti si organizatia ta. Daca nu o observi, clientii vor continua sa cada in ea. Daca nu poti construi un pod peste aceasta prapastie, competitiva ta o va face. Prin lucru in echipa, comunicare, planificare si actiune, echipa ta poate construi un pod care sa provoace legile fizice (pretentiile clientilor) si sa reziste conditiilor de mediu neprielnic si oricaror amenintari (competitorii).

Activitatea solicita implicarea fizica si mentala a echipei pentru a construi o super structura (compania voastra) lucrand impreuna, planificand si folosindu-se de resursele limitate pe care le au la indemana.

Lasa-i sa isi suflece manecile si sa se apuce de constructie! Podul (structura si procesele companiei voastre) trebuie sa acopere prapastia dintre voi si clienti si trebuie sa suporte transportarea unui ou urias (relatia fragila cu clientii si angajatii).

Echipa ta devine o echipa de arhitecti si ingineri care comunica si fac planuri impreuna. Participantii sunt impartiti in grupe care lucreaza independent, au dreptul la sesiuni limitate de consultari urmand ca ulterior sa integreze partile la care au lucrat separat, intr-o suprastructura unitara.

Participantii invata sa isi asume responsabilitatea pentru atingerea unui obiectiv mai mare, sa planifice, sa comunice eficient intre echipe separate, sa delege sarcini, sa creeze legaturi puternice intre structurile interne ale companiei si nevoile clientului.

Ce abilitati isi dezvolta echipa:

  • Servicii pentru clienti
  • Comunicare
  • Folosirea resurselor
  • Spirit de echipa
  • Planificarea
  • Managementul proiectului
  • Inovatie

Detalii organizatorice:

Durata: ½ – 1 zi
Participanti: 10 – 100 +
Locatie: indoor/outdoor

Activitatile si scenariul se adapteaza nevoilor organizatiei sau departamentului dumneavoastra.

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare