Adventure Life

Da viata anilor tai!

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—de la 10 la 300+ pers

 

Da viata anilor tai! Roata vietii


rsz_dscf2922

Descriere

Echipa este formata din oamenii. Iar acesti oameni au o viata care cuprinde mai multe domenii: personal, familie, cariera, situatie financiara, spiritualitate, prieteni. Daca unul din aceste domenii nu functioneaza, este afectata intreaga activitate a persoanei.

Roata vietii este un instrument care ajuta participantii sa isi identifice nivelul de satisfactie, in 8 domenii principale ale vietii, care s-au dovedit a fi puternic corelate cu nivelul de fericire si implinire a individului, si sa obtina tehnici pentru a-si dezvolta domeniul respectiv. Cand roata este echilibrata, deplasarea se face lin, fara impiedicari. La fel, si in viata, daca avem echilibru in aceste sectoare ale vietii, suntem fericiti, performam bine, ne intelegem bine cu cei din jur si oferim ceea ce avem mai bun in noi.

Roata vietii este reprezentarea nivelul de satisfactie al vietii.

Activitatea se desfasoara in cadrul a 8 ateliere de cate 30 de minute fiecare, in cadrul carora participantii isi masoara si identifica sursele de satisfactie sau nemultumire pe domeniul respectiv, primind instrumente pe care sa le poata folosi pentru imbunatatirea nivelului de dezvoltare a respectivului domeniu. In cadrul fiecarui atelier, participantii primesc cate o particica de roata, urmand, ca la sfarsit, sa asambleze roata pentru a vedea cat de echilibrata este.

Beneficii pentru participanti

  • Connstientizarea punctelor forte si a punctelor slabe
  • Insight puternic
  • Motivatie pentru dezvoltare
  • Dezvoltare personala
  • Comunicare si partasie

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 zi
Participanti: 10 – 300 +
Locatie: outdoor

Contacteaza-ne!

 

Verificam daca nu esti robot :)