Adventure Life

Inteligenta emotionala

icon-communities-save-time - Copy     icon-indoor-outdoor-600 - Copy    download       icon-person-add-512

1-2 zileIndoor—-Romana/EnglezaManageri, non-manageri.

 

Inteligenta emotionala


De ce este atât de importantă inteligența emoțională(EQ)?

Inteligenta emotionala a fost identificata ca fiind singura cea mai importanta abilitate a liderilor de succes. Dan Goleman spune “nimic altceva, nici sexul, nici educatia, nici aria geografica, varsta sau numarul de ore lucrate, nu pot prezice succesul asa cum o face inteligenta emotionala.”

Astfel, controlul emotiilor are o importanta deosebita pentru o viata linistita si implinita. Relatiile implinite pot fi mentinute sau ruinate datorita abilitatilor noastre de a ne controla sau nu comportamentul. Intelegand cum ne influenteaza emotiile comportamentul, putem sa prevenim sa ne comportam intr-un mod pe care il vom regreta mai tarziu.

Fie ca este proprietarul afacerii, fie ca este personajul care controleaza fiecare rotita a angrenajului, managerul care are in subordine oameni e nevoit sa aiba cum spunem noi, romanii, scoala vietii, sa stie cum sa construiasca o echipa, cum sa motiveze oamenii, cum sa recunoasca omul potrivit pentru locul potrivit, cum sa se controleze pe sine, ca sa dea randamentul maxim, dar si cum sa mentina echipa la acelasi nivel de inalta eficienta si performanta.

Dupa cum se stie, nu oamenii cei mai inteligenti sunt cei mai de succes. Cu siguranta, cunoasteti oameni care stralucesc din punct de vedere intelectual si care, totusi, nu se adapteaza social, nu au succes in cariera si nici in relatiile personale.

Studiile au aratat ca IQ-ul nu este suficient pentru a te adapta schimbarilor, de a lucra in echipa, de a stabili relatii interpersonale. Inteligenta emotionala, EQ,  te ajuta sa te stapanesti, sa-ti controlezi emotiile, stresul, sa intelegi emotiile oamenilor și apoi sa iei cele mai bune decizii.

Programul nostru te ajuta:

 • Sa iti constientizezi si controlezi propriile emotii si impulsuri;
 • Sa iti alegi reactiile in functie de tiparul celor cu care interactionezi;
 • Sa iti planifici si sa mentii relatii bune cu cei din jur;
 • Sa sti diferentele dintre inteligenta generala si cea emotionala;
 • Sa cunosti performantele la care poate ajunge o echipa care are inteligenta emotionala.

Tematica

1. Diferenta dintre inteligenta generala si inteligenta emotionala
2. Evaluare EQ

3. Conducerea bazata pe inteligenta emotionala
4. Realitatea emotionala a echipei
                   De ce rateaza echipele
                   Inteligenta emotionala a echipei
5. Impactul starilor de spirit asupra rezultatelor
6. Realitatea si viziunea ideala
                   Cand liderii nu asculta
                   Organizatia toxica
                   Unde incepe schimbarea
                   Regasirea bucuriei la locul de munca
                   Reguli pentru construirea unei organizatii dotate cu inteligenta emotionala
7. Cele 4 dimenisiuni ale inteligentei emotionale

 

 • In cadrul programului se ofera testare gratuita a nivelului inteligentei emotionale pentru participanti si feedback personalizat pentru competentele pe care are nevoie sa lucreze fiecare participant in parte.
 • Noi, la Adventure Life, credem ca o abilitate se invata exersand-o. De aceea, programele sunt astfel construite incat sa puna participantii in situatia de a practica o anumita abilitate si de a primi si a da feedback cu privire la abilitatea respectiva.
 • Deoarece onestitatea si calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi, Adventure Life ofera o garantie de 100% in ce priveste satisfactia clientului. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va returnam banii.

 

Solicita detalii

  Date de identificare

 • Informatii despre program

 

Verificare