Adventure Life

Management financiar personal

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy    download    icon-person-add-512

1-2 zileIndoor—-Romana/EnglezaManageri, non-manageri.

 

Management financiar personal


Descriere

Unul din aspectele cele mai importante ale vietii fiecarui individ este cel financiar. Daca indivizii invata abilitatile esentiale de administrare a venitului familiei, acestia experimenteaza un nivel de satisfactie mai ridicat, performeaza mai bine la serviciu si elimina o multime de stresori si situatii stresante.

In scoala, din nefericire, nu suntem invatati abilitati de gestionare a banilor si aceasta lipsa ne cauzeaza multe nemultumiri, atat pe plan personal, cat si pe plan relational. Astfel, multe persoane nu stiu cum li se scurg banii printre degete si putin dupa ce au primit salariul, raman fara bani pana luna urmatoare. De asemenea, multi cumpara lucruri de care nu au nevoie, acest comportament repetandu-se luna de luna.

Ce inveti:

  • Nu-ti dam bani, dar te invatam cum sa-i administrezi corect pe ai tai
  • Te invatam cum sa economisesti si cum sa nu mai cumperi lucruri de care nu ai nevoie
  • Iti oferim instrumente care te ajuta sa-ti monitorizezi cheltuielile si sa-ti faci un buget lunar
  • Realizam impreuna tiparul financiar personal si te invatam cum sa obtii veniturile pe care le doresti

 

  • In cadrul programului se ofera feedback personalizat pentru punctele vulnerabile identificate de fiecare participant in parte.

  • Noi, la Adventure Life, credem ca o abilitate se invata exersand-o. De aceea, programul este astfel construit incat sa puna participantii in situatia de a exersa aceste abilitati. 

  • Deoarece onestitatea si calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi, Adventure Life ofera o garantie de 100% in ce priveste satisfactia clientului. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va returnam banii.

 

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare