Adventure Life

Misiune imposibila

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—de la 10 la 300+ pers

 

Misiune imposibilă


 

Programul este creat pentru a dezvolta abilitatea de rezolvare de probleme, asumarea riscului, luarea de decizii in situatii de criza, cu impact emotional mare.

slide4

61

 

 

 

 

 

 

Descriere

Clientul nr. 1 al companiei dvs. a fost rapit si rapitorii solicita rascumparare pentru eliberarea acestuia. Banii ar fi trebuit sa fie aruncati din avion la anumite coordonate, insa datorita unor calcule gresite acestia s-au pierdut. Acum timpul expira.
Participantii isi asuma rolul de agenti secreti pentru ca aceasta misiune sa devina Misiune Posibila. Colaborand in echipa pentru a gasi banii acestia primesc informatii secrete si sarcini provocatoare pentru a fi indeplinite.

Dupa indeplinirea cu succes a fiecarei activitati si sarcini acestia primesc o bucata de puzzle care puse impreuna formeaza o harta si ofera indicii despre locatia banilor.

Acest program poate fi folosit pentru a transmite informatii despre compania dvs., pentru a scoate in evidenta tehnicile de marketing si vanzare si pentru a crea o stare de motivatie pentru actiune.

Abordarea noastra strategica ne permita sa imbinam jocul cu procedurile si tehnicile necesare in cadrul companiei.

Ce abilități își dezvoltă echipa

  • Spirit de echipă
  • Competiție
  • Comunicare
  • ccetul pe client
  • Luare de decizii în situații critice

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 zi
Participanți: 10 – 100 +
Locație: indoor/outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare