Adventure Life

Salveaza Titanicul

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Indoor/Outdoor—-Romana/Engleza—-de la 10 la 100+ pers

 

Salveaza Titanicul


 

Iceberg in fata noastra! Programul vizeaza exercitarea managementului si leadership-ului intr-o situatie de presiune maxima.

2441_1337885873876_full

Descriere

Echipa dvs. preia controlul Titanicului imediat dupa impactul cu icebergul. Imediat, dupa briefingul cu capitanul Smith, fiecare echipa se implica pentru minimalizarea dezastrului si pentru salvarea celor 2207 de pasageri. Este nevoie sa gandesti repede. Este nevoie sa gandesti inteligent. Este nevoie sa gandesti inovator. Deciziile pot face diferenta intre viata si moarte – si metaforic, pentru compania voastra.

Programul incepe cu prezentarea unei analize si a erorilor care au cauzat dezastrul. Pe urma, participantii isi folosesc abilitatile de rezolvare de probleme pentru a face un plan. Aceasta experienta permite participantilor sa dezvolte abilitati traindu-le efectiv.

Participantii o sa susoteasca intre ei, o sa puna intrebari, o sa trimita telegrame, o sa colecteze informatii si bunuri necesare, pentru ca sa ajunga de la puntea pentru clasa a 3-a la puntea pentru clasa I-a, unde sunt barcile de salvare. Altii vor face parte din comitetul de salvare si care ia decizii si organizeaza operatiunea.

Participantii invata, in termen scurt, despre prioritizare, cum sa genereze solutii si idei noi, sa pregateasca contextul inainte sa actioneze, sa evite dezastrele comunicand si planificand, sa-i motiveze pe altii sa fie creativi si sa-i sustina, sa rezolve conflicte, sa isi seteze un obiectiv comun.
Daca locatia aleasa pentru eveniment permite (Colibita de exemplu), echipa isi va implementa planul pe lac, pe un vaporas si va avea posibilitatea sa isi construiasca propriile barci de salvare.

Ce abilitati isi dezvolta echipa

  • Luare de decizii
  • Delegare
  • Stratificarea ideilor
  • Spirit de echipă
  • Planificarea
  • Creativitate
  • Rezolvarea creativă a problemelor

Detalii organizatorice

 

Durata: ½ – 1 zi
Participanți: 10 – 100 +
Locație: indoor/outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare