Adventure Life

Sighisoara – singura cetate medievala locuita din Europa

 

Image result for sighisoaraOrasul Sighisoara a fost fondat in secolul 12 de sasi si ramane inca unul din cele mai frumoase orase medievale din Europa.  Centrul istoric a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Mureș, si se afla in patrimoniul mondial UNESCO.

Cand?

Tot parcursul anului.

Plecare din:

Tg Mures, Timisoara, Arad, Oradea, Satu-Mare, Baia-Mare, Sibiu, Alba-Iulia

La cerere se organizeaza plecari si din alte locatii.

Cat costa?

Pretul variaza in functie de numarul de participanti si de localitatea de plecare. Pentru o oferta de pret, va rugam sa completati formularul de mai jos sau contactati-ne la 0774.070.250.

Pretul include:

Transportul cu autocarul

Ghizi turistici si montani atestati
Album foto al excursiei
Echipamente de grup pentru jocurile de echipa pe care le oraganizam cu elevii

Ce vedem si ce facem

Cetatea medievala
Cele 9 turnuri ale mestesugarilor: Turnul Fierarilor, Turnul Tabacarilor, Turnul Croitorilor, Turnul Franghierilor, Turnu Macelarilor, Turnul cu ceas, Turnul Cizmarilor, Turnul Cositorarilor, Turnul Cojocarilor
Scara scolarilor sau scara acoperita
Casa Dracula

In cetate, elevii vor participa la un program atractiv de treasure hunting in care vor descoperii secretele cetatii printr-un joc de echipa. Acestia vor fi impartiti in mai multe echipe si vor primi niste indicii/ghicitorii care ii vor ghida de la un puc de atractie al cetatii la altul. La fiecare punct vor fi nevoiti sa rezolve anumite sarcini si jocuri in care vor fi nevoiti sa isi puna la incercare perspicacitatea si colaborarea in echipa.

PROGRAM

Rezervarea locurilor se va face în ordinea achitarii taxei de participare

Pentru inscrieri completati formularul de mai jos.

<h2> 
We cannot display this gallery
</h2>
Excursia se organizeaza cu un numar minum de 25 de participanti. In situatia in care nu se intruneste numarul minim de persoane, organizatorii isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 2 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Persoanele sub 18 ani, neinsotite de un adult sunt rugate sa aduca o dovada  scrisa a acordului din partea parintilor.