Adventure Life

Team building supravietuire

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy    download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 2 zile—Outdoor—-Romana/Engleza—Usor-Mediu-Dificil—-de la 5 la 150 pers

 

SUPRAVIETUIRE


 

„Oamenii chibzuiti stiu ca trebuie sa se pregateasca pentru orice eventualitate si, pe cat pot, isi iau masuri corespunzatoare. E evident ca un gram de prevedere face mai mult decat tone de reparatii”. (S. Derlogea)

IMG_2391 10353280_966147816780628_8078568340831974110_o

 

 

 

 

 

 

Descriere

Acest program cuprinde activitati diferite de cele de zi cu zi. Aici nu invatam cum sa supravietuim mai usor in ziua de luni sau in oricare zi mai dificila, la serviciu. Echipa dumneavoastra nu doar ca va invata sa lucreze eficient in echipa, ci va ajunge sa indrageasca munca in echipa.

Trecand peste obstacole, noroi, vai, facand focul, cautand hrana si construindu-si un adapost, participantii vor realiza forta pe care o au daca isi unesc eforturile. Astfel, vor deveni o echipa puternica. Participarea la astfel de activitati ofera participantilor o reincadrare a evenimentelor de zi cu zi, acestia realizand ca de multe ori aceste dificultati nu sunt atat de dificile pe cat le fac ei sa para si vor avea mai multa forta si disponibilitate sa treaca peste acestea : «daca am supravietuit in padure, e mult mai usor sa realizez aceasta sarcina» .

Activitatea se desfasoara pe baza unui scenariu de supravietuire. Participantii sunt impartiti pe echipe in functie de numarul acestora si primesc niste indicative, busola, harta si alte cateva elemente care sa-i ajute pe parcursul activitatii. Pe traseu, acestia trebuie sa gaseasca punctele de control indicate pe harta. Pentru a ajunge la punctele de control, vor avea de traversat zone mai mult sau mai putin dificile unde e nevoie de lucru in echipa.

La fiecare punct de control vor primi cate o sarcina care o sa-i ajute sa isi dezvolte o anumita abilitate de supravietuire: construirea unui adapost, procurarea hranei, filtrarea apei, acordarea primului ajutor unui coleg ranit, etc.
Activitatile sunt distractive si se desfasoara in conditii de siguranta. In functie de locatie, in cadrul programului, sunt introduse activitati precum: coborarea in rapel, tir cu arcul, tiroliana.

Ce abilitati isi dezvolta echipa

  •  Responsabilitate si implicare
  •  Comunicare
  •  Folosirea resurselor
  •  Spirit de echipa
  •  Motivatia
  •  Managementul proiectului
  •  Creativitate

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 

Dificultate: Usor-Mediu-Dificil
Participanti: 5 – 300 +
Locatie: outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare

[Not a valid template]