Adventure Life

Dezvoltarea echipei

icon-communities-save-time - Copy  icon-indoor-outdoor-600 - Copy    download   icon-person-add-512

1-2 zileIndoor—-Romana/EnglezaManageri, non-manageri.

 

Dezvoltarea echipei


dezvoltarea_echipei

Descriere

Nu te poti astepta ca o echipa noua sa performeze bine de prima data. A dezvolta o echipa necesita timp, efort si e nevoie sa se parcurga anumite etape, in functie de nivelul de dezvoltare a celor care o compun, a abilitatilor de adaptare la echipa si a abilitatilor de leadership a managerului.

Echipa este un concept larg, care este o conditie a succesului in orice domeniu. Dar pana sa vorbim de un grup unit, capabil sa performeze dupa cum iti doresti, trebuie sa treaca ceva vreme – etapele de coagulare a unei echipe sunt destule si au la baza mai multi factori determinanti.

Conducatorul, abilitatile lui de lider, cat si inteligenta fiecarui membru al echipei, sunt elementele principale ale acestei ecuatii. Ca sa ajungem la rezultatul final bun, trebuie să parcurgem patru faze (formare, conflict, normalizare, performanta), după modelul dezvoltat de Bruce Tuckman.

La sfarsitul cursului vei sti:

  • in ce etapa se afla echipa ta;
  • in ce etapa se afla fiecare din membrii echipei tale;
  • ce sa faci si ce sa nu faci in fiecare etapa;
  • cum sa construiesti increderea si relatii bune in cadrul echipei.

Tematica

Etapele de dezvoltare a echipei

Instrumente pentru fiecare etapa

Principii de functionare a unei echipe

Abilitatile de care are nevoie un manager pentru a-si dezvolta o echipa

Construirea relatiilor in cadrul echipei

Motivarea echipei

Rezolvarea conflictelor

Performanta in cadrul echipei

 

  • In cadrul programului se ofera testare gratuita a etapei in care se afla fiecare membru al echipei, a motivatiei si influentei acestuia asupra echipei, precum si feedback personalizat pentru punctele vulnerabile identificate de fiecare participant in parte.

  • Noi, la Adventure Life, credem ca o abilitate se invata exersand-o. De aceea, programul este astfel construit incat sa puna participantii in situatia de a exersa aceste abilitati.

  • Deoarece onestitatea si calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi, Adventure Life ofera o garantie de 100% in ce priveste satisfactia clientului. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va returnam banii.

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare