Adventure Life

Jocurile Olimpice

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—Usor—-de la 10 la 300+ pers

 

Jocurile Olimpice


 

Programul este creat pentru a dezvolta spiritul de echipa si colaborare, intr-un mod distractiv, care ii va face pe cei care participa sa zambeasca.

Teambuilding

 whaletilt []  raft-building5

Descriere

Programul incurajeaza participarea, implicarea si unitatea echipei. Echipe mici se intrec intre ele, intr-o varietate de probe sportive. Pentru fiecare proba, se primesc puncte si se organizeaza o premiera. Echipele au steaguri si tricouri reprezentative. Se va organiza o festivitate, de deschidere si inchidere, cu torte olimpice.

Obiectivul major al programului este ca participantii sa se joace impreuna si sa observe calitati unul la celalalt, lucru ce nu ar fi posibil in programul de zi cu zi. Participantii invata ca jucandu-se si unindu-si eforturile pot fi mai eficienti, in sarcinile, de zi cu zi. Programul ii ajuta sa invinga stereotipurile, sa treaca peste limitele impuse in interactiunile zilnice si sa isi arate o latura care altfel ar fi ingropata, in rutina, de zi cu zi.

 Este posibil sa se formeze relatii interumane valoroase indiferent de titluri, functii sau alte diferente.

Ce abilitati isi dezvolta echipa

  • Leadership
  • Spirit de echipa
  • Distractie
  • Motivatie

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 zi

Participanti: 30 – 300 +

Locatie: outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare