Adventure Life

Kata pentru succes

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy    download    icon-person-add-512

1-2 zileIndoor—-Romana/EnglezaManageri, non-manageri.

 

Kata pentru succes


Descriere

Ai auzit deja de procese, proceduri, obiceiuri, cultura organizationala, chiar si folosesti aceste concepte, integrate in mod ideal in contextul unei viziuni coerente. Dar totusi, ceva nu functioneaza. Progresul parca nu apare sau apare lent. Rezistenta organizationala la schimbare este nemesisul zilnic al liderilor organizatiei. Viziunea, fie ca e bazata pe cea corporate, fie ca e a organizatiei din care faci parte sau pe care o conduci, pare la fel de departe ca in ziua in care a fost definita.

”Kata pentru succes” iti ofera intelegerea si uneltele necesare pentru a identifica, redefini si implementa acele obiceiuri care pot cataliza succesul organizatiei tale. Nascut dintr-o combinatie originala de cercetari in coaching, managementul schimbarii, tehnici de imbunatatire continua, studii de cultura organizationala ale unor companii de succes (Starbucks, Target, Alcoa, Gillette, Toyota). Acest curs pune cap la cap concepte clasice, cunoscute si iti ofera structura necesara pentru a le utiliza cu succes.

Ce obtii:

  • In cadrul programului iti rescriem Manualul potrivit, acea kata care iti duce spre succes echipa si care ii face pe oameni sa elibereze din plin energiile pozitive;
  • Concepte clasice, folosite si de alte companii, vezi Starbucks, Target, Alcoa, Gillette sau Toyota, care sa te duca la rezultate bune, insa pe drumul tau;
  • Te ajuta, sa creezi o viziune pentru echipa si te invatam cum sa aliniezi echipa, la viziunea existenta;
  • Desenam impreuna lait motivul pentru tine, si pentru echipa, un fel de obicei cheie, cu ajutorul caruia poti sa performezi, sa-ti implinesti ce ti-ai propus.

Tematica

Concepte si tehnici utile atat in organizatii, cat  si in viata personala
Despre punctele de inflexiune si importanta raspunsurilor reflex
Importanta castigurilor mici (small wins)
Rolul crizelor si ce trebuie facut cand acestea apar
Cum sa „ambalezi” schimbarea, astfel incat sa diminuezi reflexul de respingere
Cat de important e sa definesti ce inseamna succesul pentru fiecare, individual.

Follow-up: sesiuni de executive coaching / team coaching pentru implementarea actiunilor definite in curs

  • In cadrul programului se ofera feedback personalizat si ajutor in elaborarea “kata-urilor” care urmeaza a fi implementate in cadrul organizatiei.

  • Noi, la Adventure Life, credem ca o abilitate se invata exersand-o. De aceea, programul este astfel construit incat sa puna participantii in situatia de a exersa aceste abilitati. 

  • Deoarece onestitatea si calitatea serviciilor este foarte importanta pentru noi, Adventure Life ofera o garantie de 100% in ce priveste satisfactia clientului. Daca nu sunteti multumiti de serviciile noastre, va returnam banii.

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare