PORTOFOLIU

13647

Ore training

485

Evenimente

17498

Participanti


CE SPUN CLIENTII

"Trainingul a fost foarte practic, explicit, cu exemple bune. Cel mai bun program de teambuilding pentru noi in ultimii trei ani. ”


”M-am simitit extraordinar de bine outdoor. Perfect! Notiunile de comunicare sunt foarte utile. Trainerii sunt foarte profesionisti, capteaza audienta si gestioneaza bine situatiile dificile. Ne simtim o echipa!”


Viata mea s-a schimbat dupa ce am cunoscut echipa Adventure Life, modul lor de abordare a situatilor m-a determinat sa ii copiez. Ma bucur ca am putut participa alaturi de o echipa profesionala care a reusit o perfecta cominatie a trainingului cu activitatile outdoor."


" Pentru noi a fost o experienta extraordinara care sper ca nu se va opri aici. Asteptam cu nerabdare urmatoarele tabere. Efectele sunt vizibile in timp atat in ceea ce-i priveste pe copii cat si in ce ne priveste pe noi, parintii. Copii sunt mai increzatori si mai deschisi, isi gestioneaza mai bine temerile si retinerile si sunt mai orientati catre solutii.  Multumesc pentru ceea ce faceti si sa recomand cu drag programul tuturor parintilor care isi doresc sa creasca copii puternici si independenti emotional. Sunteti o echipa extraordinara"


"Amprenta personala e una foarte puternica, oferi solute practice si exemple din viata de zi cu zi, ceea ce ofera o senzatie de comfort, comunicarea este bidirectionala, nu professor-elev ca la alte traininguri. Te-as recomanda pentru ca intradevar produci schimbare. Esti un trainer bun si abordarea ta este una deosebita. "