Adventure Life

Portretul companiei

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

2-4 ore —Indoor/Outdoor—-Romana/Engleza—-de la 10 la 100+ pers

 

Portretul companiei


 

29431_1465633167242_8158179_nDescriere

Din cand in cand, e bine sa facem un pas in spate si sa ne uitam un pic la imaginea de ansamblu a organizatiei si la modul in care oamenii opereaza si comunica intre ei. In Portretul Companiei, se scoate in evidenta importanta echipei in cadrul organizatiei, a cooperarii si comunicarii.

Participantii sunt impartiti in grupuri si fiecare grup are responsabilitatea de a picta, una sau mai multe bucati, dintr-o imagine mare, la fel cum si in companie fiecare echipa este responsabila pentru un anumit segment al activitatii.

Fiecare echipa primeste pensule, vopsele, panze si o schita. Apoi, acestia trebuie sa isi amestece culorile pentru a crea culorile potrivite pentru pictura lor. Mai repede sau mai tarziu, acestia isi vor da seama ca nu pot avea succes decat daca colaboreaza cu celelalte echipe. Astfel, sunt nevoiti sa se consulte cu celelalte echipe, pentru a se asigura ca liniile si culorile se potrivesc.

Astfel, ei se obisnuiesc sa priveasca la „imaginea de ansamblu”, pentru a se asigura ca fiecare panza este o bucatica perfecta, din marea capodopera, la fel cum fac si in activitatile de zi cu zi, atunci, cand au un obiectiv comun.

In timp ce participantii iau o pauza, bucatile de panza sunt asamblate si plasate in spatele unei cortine. Urmeaza o sesiune de debriefing si la final se descopera marea capodopera de arta in aplauzele participantilor.

 

Beneficii pentru echipa

  • Lucru in echipa
  • Colaborarea
  • Comunicare
  • Luare de decizii
  • Asumarea riscurilor
  • Creativitate

Detalii organizatorice

Locatie: indoor si outdoor

Grup: 20 – 100 +

Durata: 2 – 4 ore

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare