Adventure Life

Robin Hood

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—de la 10 la 300+ pers

 

Robin Hood


 tir cu arcul

Descriere:

Observi  ca in echipa ta feedbackul se evita sau se transmite intr-un mod negativ? Colegii se concentreaza pe greseli si uita sa evidentieze reusita? Iti propunem un exercitiu distractiv de livrare a feedbackului cu ajutorul tirului cu arcul. Participantii vor intelege puterea feedbackului, cum poate fi structurat, astfel incat sa creasca entuziasmul, dar sa fie in acelasi timp si constructiv. Toate acestea, in timp ce isi arata talentele de Robin Hood!

Un element care a insotit omul de la inceputuri, fiind utilizat initial in vanatoare pentru procurarea hranei, mai apoi in aparare, iar din 1900 il gasim si la jocurile olimpice.

Tirul cu arcul nu reprezinta o activitate periculoasa.  Traineri nostri va vor explica regulile de siguranta, regulile si metodele de tragere. 

Adventure Life a conceput un program unic care da plus de valoare acestei activitati recreative in care este implicata toata echipa, in grupuri sau pe departamente si in care se va simula un scenariu, de la locul de munca, unde concentrarea, focusul, luarea de decizi, controlul emotiilor si modul in care se ofera si se primeste feedback vor fi vizibile pe tinta.

Programul este unul recreativ, distractiv, educativ si foarte educativ.

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare