Adventure Life

 

icon-communities-save-time - Copy   icon-indoor-outdoor-600 - Copy   download    gear-icon_2_pyramid   icon-person-add-512

1/2 – 1 zi —Outdoor—-Romana/Engleza—de la 10 la 300+ pers

 

Salveaza cetatea Sighisoarei!


Te-ai imbracat vreodata in haine medievale? Ti-ai imaginat vreodata ca traiai in trecut si erai cavaler, domnitor sau slujitor? Te-ai gandit vreodata sa castigi un tron? Acum ai ocazia!

weekend-medieval-la-sighisoara1342776880

Descriere

In timpul in care iti construiesti echipa, ajutand-o sa devina mai unita si tragandu-o spre performanta, vei avea ocazia sa te si distrezi, sa vizitezi un oras medieval, altfel decat ai facut-o pana acum si sa inveti putina istorie. Cui nu-i place sa cunoasca vietile oamenilor de mai de mult ?

Activitatea se desfasoara in Cetatea Sighisoarei. Participantii sunt impartiti in echipe care vor fi imbracati conform breslei sau clasei lor sociale si vor primi indicatii cu privire la zona pe care o administreaza.

Acestia vor primi un scenariu si e nevoie sa colaboreze intre ei, sa negocieze, sa ofere servicii si sa faca parteneriate pentru a apara cetatea. Pentru a-si atinge obiectivul (salvarea cetatii), acestia vor avea de rezolvat diverse probleme ale mestesugarilor, vor fi nevoiti sa se alieze si sa coopereze pentru a nu pune in pericol Cetatea (organizatia voastra).
Activitatea se poate desfasura, la cerere, si in alte locatii, precum Brasov.

Ce abilitati isi dezvolta echipa

  •  Comunicare
  •  Folosirea resurselor
  •  Spirit de echipa
  •  Planificarea
  •  Taria de caracter
  •  Creativitate

Detalii organizatorice

Durata: ½ – 1 zi
Participanti: 10 – 300 +
Locatie: outdoor

Solicita detalii

    Date de identificare

  • Informatii despre program

 

Verificare