bootstrap buttons

STRATEGIE SI CREATIVITATE

Observi ca in echipa ta feedbackul se evita sau se transmite intr-un mod negativ? Colegii se concentreaza pe greseli si uita sa evidentieze reusita? Iti propunem un exercitiu distractiv de livrare a feedbackului cu ajutorul tirului cu arcul. Participantii vor intelege puterea feedbackului, cum poate fi structurat, astfel incat sa creasca entuziasmul, dar sa fie in acelasi timp si constructiv. Toate acestea, in timp ce isi arata talentele de Robin Hood!

ROBIN HOOD

Din cand in cand, e bine sa facem un pas in spate si sa ne uitam un pic la imaginea de ansamblu a organizatiei si la modul in care oamenii opereaza si comunica intre ei. In Portretul Companiei, se scoate in evidenta importanta echipei in cadrul organizatiei, a cooperarii si comunicarii.

Participantii sunt impartiti in grupuri si fiecare grup are responsabilitatea de a picta, una sau mai multe bucati, dintr-o imagine mare, la fel cum si in companie fiecare echipa este responsabila pentru un anumit segment al activitatii.

PORTRETUL COMPANIEI

Da, aceasta prapastie exista intre clienti si organizatia ta. Daca nu o observi, clientii vor continua sa cada in ea. Daca nu poti construi un pod peste aceasta prapastie, competitiva ta o va face. Prin lucru in echipa, comunicare, planificare si actiune, echipa ta poate construi un pod care sa provoace legile fizice (pretentiile clientilor) si sa reziste conditiilor de mediu neprielnic si oricaror amenintari (competitorii).

Lasa-i sa isi suflece manecile si sa se apuce de constructie! Podul (structura si procesele companiei voastre) trebuie sa acopere prapastia dintre voi si clienti si trebuie sa suporte transportarea unui ou urias (relatia fragila cu clientii si angajatii).

PODUL COMUNICARII

Programul incurajeaza participarea, implicarea si unitatea echipei. Echipe mici se intrec intre ele, intr-o varietate de probe sportive. Pentru fiecare proba, se primesc puncte si se organizeaza o premiera. 
Obiectivul major al programului este ca participantii sa se joace impreuna si sa observe calitati unul la celalalt, lucru ce nu ar fi posibil in programul de zi cu zi. Participantii invata ca jucandu-se si unindu-si eforturile pot fi mai eficienti, in sarcinile, de zi cu zi. Programul ii ajuta sa invinga stereotipurile, sa treaca peste limitele impuse in interactiunile zilnice si sa isi arate o latura care altfel ar fi ingropata, in rutina, de zi cu zi.

JOCURILE OLIMPICE